Jídelní lístek 15.4. - 19.4.2019
Jídelní lístek 15.4. - 19.4.2019
Pondělí 15.4.
rohlík (1,3,6,7) s lučinovou pomazánkou (7), okurka, paprika, bílá káva (1,7);
polévka zeleninový vývar s hrachovými vločkami (1), rybí steak (1,4), bramborovo - celerová kaše (7,9), kompot;
chléb (1,3,7,12) s máslem (7), vařené vajíčko (3), bílá ředkev, mrkev, mléko (7).
Úterý 16.4.
řecký jogurt (7), ovesky se sezamem (1,7,11), mandarinka, citrónový čaj;
polévka luštěninová (1), tarhoňa s kachním masem, zeleninou a mozzarellou (1,3,7), džus;
domácí sýrové bulky (1,3,7), hruška, jablko, mléko (7).
Středa 17.4.
vícezrnná kaše s rozinkami a se skořicí (1,7), hroznové víno, jahody, brusinkový čaj;
polévka brokolicovo - kopřivový krém s celozrnnými krutónky (1,3,6,7,11), bylinkové kuře s velikonoční nádivkou (1,3,6,7), brambory, rajče, mošt;
tmavá bageta (1,3,6,7,11) s čočkovou pomazánkou s rajčaty (7), kedlubna, ředkvička, citrónový čaj.
Čtvrtek 18.4.
jidáš s medem (1,3,7), hruška, kiwi, kakao (7);
polévka masový vývar se svítkem (1,3,7), vepřové výpečky na česneku (1), bramborový knedlík (1,3,7), dušený špenát (1,3), minerálka (12);
veka (1,3,6,7) s kapiovou pomazánkou s pažitkou (7), okurka, paprika, mléko (7).
Pátek 19.4.
VELKÝ PÁTEK
Pitný režim – čistá voda, ovocný čaj.
V závorce je uvedeno číslo alergenu, který je obsažen v podávaném jídle:
1 - obiloviny, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - arašídy, 6 - sója, 7 - mléko, 8 - ořechy, mandle, 9 - celer, 10 - hořčice, 11 - sezamová semena, 12 - oxid syřičitý a siřičitny, 13 - vlčí bob, 14 - měkkýši
Mléko, tvaroh, sýry bereme z farmy Tompeli Splzov.
Pečivo odebíráme z pekárny Mikula Turnov, nebo pečeme zde u nás v kuchyni.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Přejeme dobrou chuť.